Valse start

In een week waarin de ene speler na de andere speler afviel vanwege nogal uiteenlopende oorzaken ging de JO16-2 uiteindelijk met 3 invallers van de 17-2 de wei in. NSV uit Noorden was de tegenstander in de 1e ronde voor de competitie. Deze jongens waren niet geheel onbekend, want in de afgelopen jaren hadden we al wat onderonsjes gehad. Meestal vielen deze in ons nadeel uit.

Om 10:15 floot de scheidsrechter voor de aftrap. Dit deed hij om 10:16, 17 en 18 weer. De wat verlate bezoekers zou kunnen denken, he gelukkig ik ben op tijd…. Helaas was het toen al 0-3. De tegenstander was ons op alle fronten de baas. De rust kwam niet geheel ongelegen en was een mooie gelegenheid op toch wel wat dingetjes beter af te spreken.

Na de rust een veel beter Sportlust, wat eindelijk de schroom van zich afgooide. De ruststand was al 0-5 en dat zouden we niet meer te boven komen. Met een 3-8 eindstand mogen we toch echt spreken van een kleine wederopstanding na de thee. Op de vraag of wij te hoog zijn ingedeeld, of de tegenstander van vandaag te laag kunnen we de komende week misschien een antwoord geven. Andere uitslagen in onze poule liegen er niet om.

Ik ben van mening dat de 16-2 in ieder geval nog niet het achterste van de tong heeft laten zien dit prille seizoen.